VEMA – palontorjunnan huipulla

Vema Lift Oy on paloautojen nostinkalustojen valmistukseen erikoistunut yritys ja järjestelmien toimittaja. Se tarjoaa asiakkailleen luotettavia ja huipputeknologisia tuotteita palontorjuntaan. Vema Lift Oy toimii maailmanlaajuisesti, ja sen tuotteet valmistuvat Kaarinassa, jossa yritys on toiminut perustamisestaan lähtien.

Veman valmistamissa tuotteissa käytetään vain parhaita materiaaleja ja komponentteja sekä hyödynnetään alan uusimpia innovaatioita.

Kaikessa toiminnassaan Vema keskittyy asiakkaidensa tarpeiden ymmärtämiseen ja täyttämiseen. Kun tämä ymmärrys yhdistyy Veman omiin konsepteihin ja teknologian hyödyntämiseen, syntyy ajoneuvoja, jotka vastaavat monipuolisesti kaikkiin tarpeisiin. 

Monipuolinen valikoima ajoneuvoja kaikenlaisiin palontorjunta- ja pelastustarpeisiin

Vema tarjoaa kattavan valikoiman korkealaatuisia ja luotettavia nostolava-autoja, joilla on alan parhaat ominaisuudet. Laitteen nostokorkeuden lisäksi hyvä ulottuvuus sekä optimaaliset pelastus- ja sammutusominaisuudet ovat tärkeitä.

Rauman uusi nostolava Vema 42FER Volvon FMX alustalla

Vema Liftin tuotevalikoima:

  • F-sarja: Kompakti suorituskyky yhdistettynä vertaansa vailla olevaan ulottuvuuteen. Työskentelykorkeudet vaihtelevat 32 metristä jopa 90 metriin.
  • Combi-sarja: Monikäyttöisiä ja kustannustehokkaita ajoneuvoja, joissa kolme pelastusajoneuvoa sulautuu yhdeksi – nostolava-, sammutus- ja pelastusajoneuvo. Combi-sarjan mallien työskentelykorkeus on 19–30 metriä.
  • WT-sarja: Tehokkaat vesi- ja vaahtomastot, jotka on suunniteltu teollisuuden palokuntien vaativiin tarpeisiin.

F-sarja

Combi-sarja

WT-sarja

Kattavat palvelut kaikkiin tarpeisiin

Vema Lift Oy tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden vaihteleviin ja ainutlaatuisiin tarpeisiin. 

“Palvelumme kattavat kaiken jälkimarkkinoinnista huoltoon ja varaosiin”, kertoo Vema Liftin myyntipäällikkö Timo Kangasniemi.

“Erityistä palveluamme edustaa Service Link -portaali, jonka kautta laitteiden toimintaa voi seurata etänä.”

Palolaite 10 – vuosihuollossa

Urakointikoneen alustanvaihto

Vema Liftin After Sales -palvelut kattavat kaikki elinkaaren palvelut, mukaan lukien käyttöönoton ja koulutuksen, Service Link -etäseurannan ja -tuen, huollon ja kunnossapidon. Lisäksi tarjolla on kunnostuksia, modernisointeja ja päivityksiä.

Vema Liftin huoltoyksikkö Suomessa tarjoaa laajan kirjon ammattitaitoisia palveluita, kuten vuositarkastuksia, peruskorjauksia, muutostöitä, alustojen vaihtoa sekä erilaisia mekaanisia ja elektronisia päivityksiä.

Vema Lift Oy sitoutuu vastuullisuuteen 

Vema on ollut palontorjunnan eturintamassa jo 1980-luvun lopulta lähtien, ja se on toimittanut lähes tuhat korkealaatuista tuoteyksikköä ympäri maailmaa. Yritys on tunnettu paitsi ensiluokkaisista tuotteistaan, myös vahvasta asiakaspalveluasenteestaan. 

Lisäksi Vema on sitoutunut ympäristövastuulliseen toimintaan monella tasolla – elinkaarikestävistä tuotteista etäpalveluihin ja energiaa säästäviin ja kierrätettäviin ratkaisuihin; esimerkiksi Kaarinan pääkonttorille on asennettu aurinkoenergiajärjestelmä, joka tuottaa energiaa sekä toimistoille että trukeille.

Lisätietoja: vema.fi

Ota rohkeasti yhteyttä:

Please, enter your email address to recieve the download link for the file.

Thank you! Your download link will be sent to your email shortly. Please remember to check your spam folder if you don't see the message in your inbox.
Close