Tervetuloa palo- ja pelastusalan asiantuntijoiden matkaan

SPLY eli Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry uudisti kotisivunsa, ja tuo nyt samalla toimintaansa uusia viestinnällisempiä ulottuvuuksia. Tämä lukemasi ensimmäinen blogi on juuri yksi sellainen. 

Yhdistyksemme perustarkoituksena on toimia palo- ja pelastusalalla toimivien yritysten, palokaluston valmistajien, maahantuojien sekä alan kaupan edustajien verkostona. Tehtävämme on paitsi edistää ajanmukaisen palokaluston valmistusta ja kauppaa, myös huolehtia riittävästä tiedonsaannista ja jäsentemme tuotteiden ja palveluiden viestimisestä. 

Aktiivinen viestiminen on osa edelläkävijyyttämme, johon olemme sitoutuneet jo yli 50 vuotta. SPLY perustettiin vuonna 1972, ja siitä lähtien olemme olleet johtavia suunnannäyttäjiä turvallisuudessa, alan innovaatioissa ja asiantuntemuksessa. Lue lisää yhdistyksen historiasta tästä linkistä. 

SPLY on alan asiantuntijoiden yhteisö

Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry liittää yhteen palokalustoalan asiantuntijat, tekijät ja osaajat. Kaikki jäsenyrityksemme ovat sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita palveluita, alan tuotteita ja niiden huoltoa sekä varaosapalveluita. Lisäksi jäsenyritystemme asiantuntijat tarjoavat opastusta, koulutusta ja erityistä asiantuntija-apua monipuolisesti kaikissa palokalustoalaan liittyvissä kysymyksissä. 

Alkujaan SPLY keskittyi palontorjuntaan. Yleisesti koko ala ja sitä myöden yhdistyksemme edustus on laajentunut kattamaan myös palveluita ja tuotteita, jotka liittyvät onnettomuuksiin, muuhun pelastustoimintaan, väestönsuojeluun ja ympäristövahinkojen torjuntaan. 

Viestintä ja ennaltaehkäisevä valistustyö ovat tarkeässä roolissa, kun onnettomuuksien vahinkojen minimointia koetetaan edistää. Lisäksi kaikki jäsenyrityksemme ovat tiiviissä yhteistyössä sekä toistensa että alan viranomaisten ja asiantuntijoiden kanssa. 

Seuraa SPLY:n toimintaa somessa

SPLY siirtyy viestimään myös sosiaalisessa mediassa, alkuun kanavina Facebook ja Linkedin. Laita siis kanavat seurantaan. Samalla voit kommentoida ja jakaa tarpeelliseksi katsomaasi tietoa edelleen. 

Sekä täällä blogipalstalla että somessa julkaisemme juttuja ja nostoja jäsenyrityksistämme, uusista tuotteista ja palveluista. Saatamme välillä myös ottaa kantaa johonkin kiperään kysymykseen tai alalla vallitsevaan epäkohtaan.  

Tervetuloa mukaan! 

< Siirry takaisin

Please, enter your email address to recieve the download link for the file.

Thank you! Your download link will be sent to your email shortly. Please remember to check your spam folder if you don't see the message in your inbox.
Close