SAURUS on pelastusajoneuvojen pioneeri

Suomalainen Saurus Oy on vuodesta 1982 lähtien ollut pelastusajoneuvojen valmistuksen kärjessä. Saurus-ajoneuvoja on toimitettu yli 2000 kappaletta niin kotimaahan kuin ulkomaillekin, mikä todistaa yrityksen laadusta ja luotettavuudesta pelastusajoneuvojen valmistajana.

Säynätsalossa toimiva Saurus on pitkän linjan erikoisajoneuvojen valmistaja ja osa kansainvälistä Nordic Rescue Group -konsernia. Saurus tunnetaan erityisesti pelastusajoneuvoista, jotka ovat kestäviä, luotettavia ja teknisesti edistyksellisiä.

”Toimintamme keskiössä on asiakkaan tarpeiden syvällinen ymmärtäminen ja niihin vastaaminen”, tiivistää Sauruksen toimitusjohtaja Juhani Härkönen.

“Lupaan, että valitsemalla Sauruksen, asiakas saa käyttöönsä alan parasta osaamista ja palvelua.”

Sauruksen tehtaalla valmistuu kestäviä, luotettavia ja teknisesti edistyksellisiä pelastusajoneuvoja.

Enemmän kuin ajoneuvo

Saurus on pohjimmiltaan enemmän kuin pelastusajoneuvojen valmistaja – se tarjoaa lupauksen luotettavasta palvelusta, joka kattaa koko prosessin suunnittelusta käyttöönottoon ja elinkaaripalveluihin.

Yhtiön oma ammattitaitoinen huolto-organisaatio ja syksyllä 2022 avatut uudet huoltotilat ovat Saurus Oy:n investointi huoltovarmuuteen.  Kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut varmistavat ajoneuvojen pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Elinkaaripäivitykset, modifioinnit ja kolarikorjaukset kuuluvat tärkeänä osana palveluvalikoimaan. Sauruksen huolto päivystää 24/7 ja auttaa tarvittaessa paikan päällä.

Sauruksen vuonna 2022 käyttöön otettu huoltohalli palvelee kerralla neljää raskasta ajoneuvoa.

Sauruksen ideana on hallita kokonaisuudet teknisestä ja kaupallisesta näkökulmasta, ja tarjota kestävät rakenteet, parhaat materiaalit ja komponentit. Tuotannon omavaraisuus ja laaja kotimainen alihankkijaverkosto takaavat huoltovarmuuden. Tähän liittyy myös tiivis yhteistyö SPLY:n jäsenyritysten kanssa.

Esteri Group/Veikko Nummela Oy:n Esteri-peräpumput
ovat Saurus-pelastusajoneuvojen vakiokalustoa.
SPLY-jäsenyritysten tuotteet ovat aktiivisessa käytössä Sauruksen ajoneuvoissa. Tässä yksityiskohtaisena esimerkkinä Sarcon SWL 0707 ruuhkavilkku.

Kokonaisvaltaista osaamista

Vaativat ympäristöt ja äärimmäiset sääolosuhteet ovat opettaneet, kuinka kehitetään kestäviä ajoneuvoja. Saurus onkin edelläkävijä esimerkiksi erikoisajoneuvojen kylmä-kuuma-testauksessa.

Toimitusprojektit suoritetaan vastuullisesti alusta loppuun. Ne perustuvat asiakaslähtöiseen suunnitteluun, testaukseen ja valmistukseen, koulutuksia unohtamatta.

Osaamista tukee myös tuotekehitysosaaminen, jota on harjoitettu aivan yrityksen alkuajoista lähtien.

Pelastajien istuimien edessä oleva innovatiivinen kalustomoduuli kootaan
ja varustellaan osavalmistuksessa asiakkaan antamien ohjeiden ja toiveiden mukaisesti.

Saurus-ajoneuvot: Monipuolisuutta ja innovatiivisuutta

Saurus tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja, kuten sammutus- ja säiliöautoja, raivausautoja ja erikoisautoja, jotka vastaavat pelastusalan vaativimpiinkin tarpeisiin. Jokainen ajoneuvo rakennetaan suomalaisella asiantuntemuksella ja korkeatasoisella suunnittelu- ja toteutusosaamisella.

Tutustu Sauruksen tuotteisiin tarkemmin yrityksen omilla kotisivuilla!

Sauruksen ajoneuvot valmistetaan Säynätsalossa. Rakenteissa käytetään ruostumatonta terästä.

SPLY:n jäsenyritys Saurus Oy:n tarina on esimerkki suomalaisesta insinööritaidosta ja innovatiivisuudesta, joka palvelee pelastusalaa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Yritys ei vain vastaa nykypäivän haasteisiin, vaan katsoo rohkeasti tulevaisuuteen, kehittäen jatkuvasti uusia ratkaisuja pelastusalan tarpeisiin huoltovarmuutta korostaen.

Lisätietoja: saurus.fi

Ota rohkeasti yhteyttä:

Juhani Härkönen, toimitusjohtaja, ulkomaan myynti

Puh. 010 616 1422

Sähköposti juhani.harkonen@saurus.fi

Please, enter your email address to recieve the download link for the file.

Thank you! Your download link will be sent to your email shortly. Please remember to check your spam folder if you don't see the message in your inbox.
Close